Gun uw organisatie de ruimte

Met Open Space mobiliseert u alle aanwezige kennis, creativiteit en daadkracht binnen uw organisatie of netwerk. Het is een krachtige procesversneller voor managers, beleidsmakers, projectleiders en consultants.

Complexe organisatorische of maatschappelijke vraagstukken die normaalgesproken weken of maanden kunnen duren, worden verkort tot slechts enkele dagen.

  • Breng grote groepen mensen in korte tijd in beweging
  • Verbeter de afstemming tussen de verschillende activiteiten binnen je organisatie
  • Deel en benut alle kennis binnen en over je organisatie
  • Stimuleer de professionaliteit en zelfredzaamheid van medewerkers
  • Laat zelfsturende teams echt tot hun recht komen
  • Creëer betrokkenheid rond belangrijke thema’s
  • Breng uiteenlopende belangen bij elkaar
  • Laat uw hele netwerk samen brainstormen én acties plannen

Wilt u onderzoeken hoe u Open Space kunt gebruiken? Dat kan in onze interactieve workshop ‘Gun uw organisatie de ruimte’.

Tijdens deze workshop leggen we de werkwijze van Open Space uit en beantwoorden we al uw vragen over de toepassing, voorbereiding, uitvoering en follow-up van de methode. Aan het eind van de workshop weet u precies hoe u Open Space succesvol kunt inzetten.

Dit is wat deelnemers die u voorgingen van de workshop vonden:

“Ik heb een heel goed beeld gekregen van hoe krachtig Open Space is als instrument voor grote systemen en complexe vraagstukken. De wijze waarop de workshop is opgezet is effectief en geeft veel ruimte aan de deelnemers. Tevens wordt het proces van Open Space in het hier-en-nu mooi neergezet, waardoor het goed “ankert”. De bevlogenheid van Daphne en Lucien is zeer congruent en werkt motiverend en inspirerend.”
Marinka Masséus, CoreResult Coaching & Training

“Het is maar een middag, en toch hebben John en Lucien in deze korte tijd zowel het theoretische gedeelte als toepasbaarheid laten zien. Als deelnemers hebben we daadwerkelijk de OpenSpace en de effectiviteit van deze aanpak ervaren.”
Gwenn Wientjes, Open Training & Consulting

“Het was verrassend om te zien dat Open Space perfect aansluit op resultaatgericht werken (het uitgaan van zelfregulerend vermogen van mensen).”
Judith Janssen, Eprom

Zowel de achterliggende principes, voorwaarden als de specifieke pluspunten van Open Space zijn mij duidelijk geworden.
De workshop heeft mij aanvullend inzicht gegeven, als ook een toolbox.”

Robert van Waterschoot, Forest Metal Group

De eerstvolgende workshop vindt plaats op vrijdag 29 november, van 13.00u tot 17.00u in Rotterdam. Voor deze workshop zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. De kosten voor deze middag zijn slechts: €195,- p.p.

Aanmeldingsformulier

* verplichte items

[contact-form 6 "Workshop"]